NAV Infosessies

17/09/2015

NAV organiseert in het najaar infosessies rondom infiltratie. O Beton staat op de praktijkmarkt om uitleg te verschaffen over de betonnen infiltratiemodules INFILO. Voor meer informatie en om u in te schrijven, klik hier.

MONTAGE FLEXOTANK

17/09/2015

Hieronder vindt u de montagehandleiding voor de ophoging, de drijvende aanzuiging en de ophoging van de Flexotank 125, 160 en/of 250.

(Voor het visualiseren van de verschillende montagestappen van de Flexotank, klik hier.)

Folder O Beton 2015

01/01/2015

Klik op onderstaande link om onze nieuwe folder te bekijken

Onze folder!

08/02/2013

Klik op onderstaande link om onze nieuwe folder te bekijken.

O Beton, uw beste partner voor ondergrondse prefab beton producten

29/01/2013

O Beton, opgericht in 2012 door Gerdi Vankeirsbilck & Odiel Vandenbulcke, is gevestigd in Rumbeke. Vertrekkend vanuit hun jarenlange ervaring in de sector hebben zij een gloednieuwe fabriek gebouwd en produceren ze met O Beton prefab betonnen putten, zoals regenwaterputten, septische putten, garagesmeerputten, prefabkelders,… Met de moderne installaties kunnen zowel in getrild als in zelfverdichtend beton monolitische putten geprefabriceerd worden van 2 tot 35 ton. Ook maatwerk putten behoren tot de mogelijkheden.

Een hoge productiecapaciteit, kwalitatieve producten met innovatieve accenten (lijmvoeg bij regenwaterputten, prefabkelders met rechte wanden, koppeling garagesmeerputten met schroefverbinding en rubberdichting,…) een ervaren verkoopsteam, en een flexibele service moeten ertoe bijdragen dat Obeton uitgroeit tot een vaste waarde in Benelux en Frankrijk.