Alle voordelen van een flexibele regenput

Veilig, eenvoudig en snel. Regenputten met voordelen voor iedereen. De FLEXOTANK is de ideale oplossing voor uw betonnen regenwaterput of septische put. Het telescopische opzetstuk dat 360° kan draaien en compatibel is met alle deksels, is de flexibele oplossing voor elke regenput in beton of kunststof.

Elke gebruiker geniet mee van de innovaties van de FLEXOTANK. Of u nu aannemer, handelaar, architect of eindgebruiker bent, iedereen geniet van de voordelen van deze flexibele, snelle en veilige regenwaterputten in beton of kunststof. De FLEXOTANK maakt het plaatsen van een betonnen regenwaterput of septische put veel gemakkelijker dan voordien.

Aannemer

Dankzij het telescopische opzetstuk, moet je als aannemer niet meer zagen in die klassieke betonnen opzetstukken. In één klik installeer je de ophoging op de regenwaterput, zonder dat je een uitharding of betering moet voorzien. Het opzetstuk kan ook 360° draaien op de regenput, wat de aansluiting van allerlei buizen op het rioleringssysteem veel sneller en gemakkelijker maakt. De installatie van een regenput in beton ging nooit zo snel en eenvoudig.

Architect

Als architect en handelaar kan je dankzij de FLEXOTANK je klanten een kwaliteit en snelheid aanbieden die ze nergens anders vinden. Het flexibele opzetstuk past ook op verschillende andere regenwaterputten en septische putten in beton en kunststof en is compatibel met zowel ronde als vierkante deksels. En omdat er niet meer gezaagd moet worden in het betonnen opzetstuk van de regenwaterput, zorg je voor een veilige werkomgeving voor de aannemers.

Gebruiker

Uiteraard geniet je ook als klant van verschillende voordelen. Je kiest zelf waar je je regenwaterput plaatst, of dat nu onder een groene zone is of onder een verkeerszone. Het deksel van de regenput is gemakkelijk te verstellen en is compatibel met zowel ronde als vierkante deksels. Met de FLEXOTANK kies je voor een flexibele, toegankelijke, waterdichte en veilige regenwaterput.